Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FP Veidec ARB Hamme - Real Elmos Herentals 1-5 : 'Gretig Herentals maakt het af in tweede helft'

Real

De laatste wedstrijd in Anderlecht had zijn sporen na nagelaten. Er was al de gekwetste Sababti, hopelijk haalt hij de bekerfinale, maar ook drie kleppers geschorst. En drie sterkhouders van de voorbije weken, Nacho Caballero, Issam Dahmani en Bilal Bouri. Coach Heremans komt hierdoor met een jong team op de proppen en die starten zeer gretig.

In het begin niet heel veel kansen, maar wel een zekere controle door Real.
Iets voor halfweg komt het bezoekende Herentals via een mooie aanval door Fashi op een 0-1 voorsprong. Maar op 5’ voor de rust maakt Hamme 1-1 na wat gerommel voor het doel.  Eén tegen één is dan ook de ruststand.
Na de pauze pakt Real de match echt stevig vast en creëren ze kans na kans de eerste 5-6 minuten. Maar de thuiskeeper was best sterk bezig. Tot tovenaar Fashi, na een assist van Jamie Deckers van opzij prachtig binnen knalt. 1-2, opnieuw voorsprong voor Herentals. Hamme kan niet echt een vuist maken en na een verre snelle uittrap van Morad Talhaoui verschalkt Kobe Vrancken met het hoofd de uitgekomen keeper.  Het wordt 1-3 en de match lijkt gespeeld. Hamme probeert wel met vliegende keeper maar krijgt niets warm gemaakt. De verdediging van Real Elmos staat als een huis. Op de counter scoort opnieuw Kobe Vrancken na assist Fashi de 1-4.

Kobe lijkt klaar voor een sterke eindsprint na een moeilijk seizoen. De jonge Limburger, komt er wel.  En met de 1-5 bekroont Mo Fashi zijn sterke wedstrijd + die van de ploeg.  Ook Fashi lijkt net op tijd in orde richting Bekerfinale en Play-Offs.  Laatste minuten spelen de bezoekers met hun beloften.

Mooi om zien. Verdiende overwinning van een gretig Real.

Ook onze beloften geraken terug op volle toeren en wonnen hun wedstrijd met 3-6.
Het was een lange tijd geleden dat beide ploegen nog eens de drie punten mee grabbelde op dezelfde speeldag en dat is toch altijd fijn. Jos Willems/NNieuws.

Volgende wedstrijd 15/3 | 21u30 | Real Elmos Herentals - FT Antwerpen

AANDACHT
Voor de bekerfinale 8/4 in Tolhuis Gent kan je voor verschillende formules een ticket aankopen op onze website. Snel zijn is wel de boodschap.  Nog geen tickets? https://www.realelmosherentals.be