U bent hier

Frame21 met Intracto in zee voor nieuwe site en social media

Herentals
09.05.2019 - 18.14u
Door: Mark Jaspers

De nieuwe website voor Frame21 is live. Voor de aanbieder van vaste, flexibele en virtuele kantoren in Herentals en Roosendaal ontwikkelden we zowel een generieke frame21.eu als de locatie-specifieke frame21.be en frame21.nl.

Om de reputatie van Frame21 verder te versterken en om leads te genereren, werd Intracto ook gekozen voor social media ondersteuning.

Intracto bouwde een frisse en heldere WordPress-site

Frame21 had nood een nieuwe website om de dynamische omgeving waar ze symbool voor staan, ook op de site uit te stralen. Gebruiksvriendelijkheid en toptaken werden centraal geplaatst. Lees: meer beleving en minder tekst.

Structurele impactvolle aanwezigheid op social media

Een platform alleen is vandaag niet genoeg. Om voor trafiek te zorgen naar de site en naar Frame21, werd er gekozen om de huidige social media aanwezigheid te versterken met Intracto. Via zowel content creatie als gerichte social media advertising.

Een site & content op maat, voor werkplekken op maat

Wie regelmatig over de E313 tussen Antwerpen en Hasselt rijdt, heeft wellicht zijn oog al laten vallen op het karakteristieke gebouw van Frame21 Herentals. Deze vestiging beschikt over 10.000 m2 inspirerende werkomgeving en telt maar liefst 300 ingerichte werkplekken. De vestiging in Roosendaal is 5.000 m2 ruim, goed voor zo'n 200 werkplekken.

Frame21 is dit jaar ook kandidaat voor de CBRE Best Office of the Year Award. Op 20 juni wordt de winnaar bekendgemaakt.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto