Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

'Framiliedag' Het Leerlabo succes

Dalton

Daltonatheneum Het Leerlabo uit Westerlo organiseerde vandaag een ‘Framiliedag’. Familie en vrienden van de leerlingen mochten een voormiddagje mee les volgen. 52 ‘framilieleden’ gingen op de uitnodiging in.

Vandaag zette Het Leerlabo de deuren open. Toch was het geen gewone opendeurdag. Familie en vrienden mochten tijden de ‘Framiliedag’ met de leerlingen de klassen in. “Als school vormen we een soort familie voor elke leerling. De echte familie en vrienden van onze leerlingen horen daar voor ons ook bij,” zo vertelt Hilde Raets, directeur van het daltonatheneum. “Bovendien zijn we best trots op onze leerlingen en dat willen we graag delen met de mensen die voor hen belangrijk zijn.”

Familie en vrienden konden zich inschrijven en een voormiddag meedraaien in het lesprogramma. 52 personen deden dat. Onder hen ook grootmoeder Sonja Verdonck die zich mee kwam uitleven in de module Creatief collectief. “Je hoort de kinderen zo vaak over school vertellen en nu kunnen we ons daar ook een beeld van vormen. Ik vind het alleszins heel inspirerend.”  Ook mama Tinneke Stikkers toont zich enthousiast. “Het is heel leuk eens op school te komen. Ik krijg trouwens zin om nog eens de deugniet uit te hangen (lacht).”

Op de foto : Sonja Verdonck volgt samen met haar kleindochter de les ‘Creatief collectief’.

Dalton

Deel dit artikel