Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Frans van Den Beiaard overleden (81) : 'Een unieke caféwaard met een hart voor alle klanten'

Den Beiaard

Frans Van Doninck, de populaire cafébaas van Den Beiaard op de Grote Markt in Herentals, is op 81-jarige leeftijd na een korte ziekte in het AZ Herentals overleden.

In 1976 namen Frans en z'n vrouw Leen het café rechtover de Lakenhal over. In de jaren 70 was het ook nog duivenlokaal, waar de duivenmelkers uit heel Neteland hun duiven afleverden zodat ze veilig met een truck naar hun losplaatsen in Frankrijk en Spanje konden gelost worden.  Frans was een fervent duivenliefhebber en droeg ook veel sportploegen zoals HBBC basket diep in z'n hart.

In 2000 nam zoon Wim de bekende zaak over.  Wim : 'De laatste dagen van onze pa zijn heel snel gegaan. Dat is hard aangekomen bij iedereen. We zoeken troost bij de gedachte dat hem een lange lijdensweg bespaard is gebleven.'

In 2016 werd '40 jaar een Van Doninck achter den tap in Den Beiaard' met een pak vaten gerstenat stevig gevierd. (foto)

De uitvaart heeft plaats op  zaterdag 12 november om 10u in de Sint-Waldetrudiskerk Herentals.  Een laatste groet kan gebracht worden vrijdag 11 november van 17u tot 17.30u in het funerarium Van den Broeck, Nederrij 15  Herentals.

Begr.  Van den Broeck, Nederrij 15, Herentals, tel : 014 23 10 67,
info@vandenbroeckbegrafenissen.be

Den Beiaard

Deel dit artikel