Nadat Frederik Laeremans (32) het personeel van zijn firma Laeremans Superbeton trakteerde op een originele en zelf ontwikkelde spirit, komt de Superbeton Gin nu ook op de markt. 'Onvoorzien maar logisch, gezien de grote vraag na The sky is the limit', zegt Frederik.

Als een van de figuren uit 'The sky is the limit' op Vier, haalde Frederik in een uitzending de Superbeton Gin aan, zijn eigen creatie. 'Waar passies kruisen, ontstaan nieuwigheden. Superbeton Gin verenigt hard en zacht', vertelt Frederik. 'Ik heb deze gin gemaakt als bedankje naar mijn personeel toe.

De Superbeton Gin ademt respect voor mijn horecaverleden en passie voor mijn huidige professionele activiteit, wegenbouw. In deze gin ontmoeten hard en zacht elkaar. Hard en ruw labeur zijn eigen aan wegenbouw', vervolgt de zaalvoerder.

'Vandaar een frisse gin, perfect voor wat verzachting na 't werk. Als creatieveling die graag mensen individueel benadert, bijvoorbeeld met een speciale en persoonlijke attentie, kon ik niet anders dan deze Superbeton Gin maken.

Omdat het niet altijd ruw en hard hoeft, omdat wegenbouw u ook kan laten genieten. Op ons kan u klinken.' Frederik raadt de Superbeton Gin aan in combinatie met gedroogd rood fruit en een originele tonic. De gin zal te verkrijgen zijn via de betere speciaalzaken.

Superbeton Gin: 700ml / 38°

Ingrediënten: Cranberry, Engelwortel, Salie, Bergamot, Bergthee, Rozemarijn, Kaneel, Alsem en veel liefde