Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Frinket foodtruckfestival brengt sfeer en verteer in stadspark Geel

Geel

Op 12 ,13 en 14 mei staat het stadspark van Geel weer in teken van het Frinket Foodtruck festival. Het is dé plek waar foodlovers uit de omgeving kunnen genieten van culinaire hoogstandjes, leuke muziek en een fijne sfeer.

Dit jaar zullen maar liefst 13 foodtrucks hun plekje innemen in het stadspark en een wereldreis aan smaken presenteren. Van Italiaans tot Oosters, van Balkan tot Mexicaans, Amerikaans en zoveel meer. 

Naast het lekkere eten kunnen bezoekers ook genieten van lekkere cocktails, mocktails, bieren, wijn en cava. Tussen de food- en dranktrucks zullen ook enkele handelaars uit Geel Centrum aanwezig zijn om hun producten aan te bieden.

Gezellige sfeer met DJ's, kinderanimatie en optredens

Het festival biedt niet alleen lekker eten en drinken, maar ook sfeer en gezelligheid. Er zullen verschillende dj’s optreden, waaronder Hotel Vinyl op vrijdagavond, de leerlingen van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans op zaterdag en DJ Bobby James op zaterdagavond. Ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven, met een speeltuin, speelkooi en de schminkmobiel van Roos met Witte Stippen.

Het Frinket Foodtruck festival is geopend op vrijdag van 16:00 uur tot middernacht, op zaterdag van 13:00 uur tot middernacht en op zondag van 13:00 uur tot 22:00 uur. Kom langs en proef de heerlijke smaken, dans mee op de muziek en geniet van de gezellige sfeer in het stadspark van Geel.

www.frinketgeel.be

Geel

Deel dit artikel