U bent hier

Froome wint eerste bergrit, klassement rijden had Van den Broeck ook nog gekund

Geel | Herentals
15.07.2015 - 11.43u
Door: Peter Caers

Chris Froome won dinsdag met grote overmacht de eerste bergrit in de Ronde van Franrkijk. Knappe demonstratie en we doen niets af van de prestatie van leider Froome. Wanneer we de renners in de achtergrond zagen krasselen dachten we dat de beste ronderenner die een Top 10 kan rijden, thuis gewoon zat te kniezen voor zijn televisietoestel.

Enkele jaren geleden was Jurgen Van den Broeck de beloftevolle ronderenner die toen wedijverde met de jonge Nederlander Gesink. Wie ging net dinsdag tijdens de laatste beklimming in de aanval? Juist, die Gesink. En Jurgen zat gewoon thuis. Jurgen moest in zijn team plaats ruimen voor Tim Wellens, de nieuwe rondebelofte. Helaas kwam die op meer dan 22' binnen.

Bakelants

Andere ronderenner met meer capaciteiten dan hij mocht laten zien is Herentalsenaar Jan Bakelants. Hij probeerde als knecht voor Bardet nog de Fransen een mooie 14 juli te bezorgen maar Bardet kon zijn kompaan bij AG2R amper volgen. Had Jan toch maar zijn eigen kans mogen gaan...

imageMeer nieuws

Werken verkeersdrempel Molenhoekstraat: parking en straten blijven bereikbaar

Mol 20.08.2019 - 11.43u reading time1min

Vanaf vrijdag 23 augustus wordt de verkeersdrempel in de Molenhoekstraat – ter hoogte van school Rozenberg – heraangelegd. Het verkeer wordt omgeleid via de het weggetje op de parking net voor 't Getouw. Via deze weg blijft de volledige parking 't Getouw bereikbaar en is ook doorgaand verkeer naar de achterliggende straten mogelijk. Als alles volgens planning verloopt, nemen de werken één week in beslag.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto