Real Herentals moest voor de derde opeenvolgende week op verplaatsing, de vorige twee matchen zorgden voor evenveel overwinningen, nu echter was de verplaatsing naar Antwerpen wel de moeilijkste in het vierluik, ook volgende week is er immers nog een uitwedstrijd (Charleroi).

'Beide teams stonden gelijk derde met 12 punten', zegt ere-voorzitter Eddy Lambaerts.

'Verliezen was voor beiden geen optie. De eerste 2 minuten gaat de wedstrijd gelijk op zonder doelkansen. Na een ingestudeerde intrap komt Antwerpen op voorsprong via Adnane op assist van Sababti.

Eerste bal tussen de palen en meteen doelpunt. Na 4 minuten spelen komt Antwerpen 2-0 voor na dom balverlies van Qoli en scoort Adnane al te makkelijk zijn 2de doelpunt. Met nog 8 min te spelen in de eerste helft blijft Real maar cadeautjes uitdelen.

Balverlies van Dahmani en 3-0 via Ettalaki. Drie vermijdbare doelpunten dat kan en mag niet op dit niveau. Maar Real geeft niet op en komt terug in de wedstrijd na een mooie aanval via Chadli, Dahmani en Ali Bouri maakt er 3-1 van.

Real heeft nu het betere spel en scoort de aansluitingstreffer via Chadli met een knappe actie en dito schot (3-2). Hij wordt elke week een beetje beter. Met deze stand zou Real de rust moeten kunnen halen.

Maar dit lukt niet want Antwerpen scoort toch nog de 4-2 via Zaaf na alweer een defensief cadeau. Dit is ook de ruststand, 4 -2, Real geeft echt zijn tegendoelpunten veel te simpel weg, zo maak je het jezelf heel moeilijk.
We zijn nog geen minuut in de 2de helft bezig en Bilal Bouri scoort de 4-3 op assist van El Fashi. Ilias El Attabi heeft even later de 4-4 aan de voet maar trapt op de paal en aan de overkant is het wel weer raak, na balverlies van Chadli maakt Zaaf er 5-3 van.

Geen 4 – 4 maar wel 5 – 3, een wereld van verschil. Maar dit Real geeft niet op. Chadli, alweer hij, met de bal verovering en Dahmani scoort de 5-4. Nu denk je Real gaat toch wat beter verdedigen. De twee keepers doen nog enkele uitstekend reddingen maar toch mag Zouggaghi de 6-4 veel te simpel binnen trappen.

Voor de 4e maal komt Real terug tot op 1 doelpunt en El Fashi scoort op assist van Chadli de 6-5. Real probeert nog met vliegende doelman de laatste drie minuten maar scoort niet meer de verdiende gelijkmakers.