Het was van 6 maart geleden dat Real Noorderwijk nog eens mocht aantreden met zijn eerste elftal. En na enkele weken inactiviteit krijg je dan met FT Antwerpen een klepper van formaat op je boterham.
Het eerste elftal miste zijn start niet, in de eerste seconden treft Bouyakoubi al de paal. Er volgen kansen langs weerszijden en het is Noorderwijk dat eerst verzilvert : El Kharroubi met de 0-1 in de 8e min. Het verschil in eerste helft zat hem vooral in de efficiëntie...

Real verzuimde zijn kansen af te maken, Antwerpen deed dat wel. 2x Aziz Hitou en het staat 2-1. Met deze stand op het scorebord trekken we richting kleedkamers. Abdullah Kherouach (Kirri) moet geblesseerd de strijd staken bij de bezoekers. Antwerpen komt in de 2e helft een pak agressiever uit de kleedkamer, amper 2 min. gespeeld en Zouggaghi is daar al met de 3-1. Real loert op de counter, snelle uitbraak Zerouali die alleen richting doel trekt maar nog foutief wordt gestopt door Zouggaghi. Heel Noorderwijk schreeuwt om rood...het wordt slechts geel. Geen 3-2, wel 4-1...Jawad Yachou.

Het is duidelijk dat Real de eerste helft op zijn adem heeft getrapt en Antwerpen ook aanzienlijk scherper acteert dan in de eerste helft. 30' 5-1...Hamza Zaaf. De 6 en 7-1 zijn opnieuw van Zouggaghi. Real kan nog 1x scoren, helaas voor Appie in eigen netten : 8-1 is de einduitslag. De cijfers zijn ietwat overdreven, doch Real kreeg een les is efficiëntie vandaag.

Real Noorderwijk speelde met : David Morant, Abderrahim Marouane, Karim Bouyakoubi, Abderahim El Kharroubi, Hamza Aït Ikkou, Mouhcine Zerouali, Hicham Salah, Abdullah Kherouach, Heutmen Kherouach, Yannick Scheerens, Joren Lambaerts en Davy Van Bael.
Doelpunt was van Abderahim El Kharroubi.
Maandag is er de bekerwedstrijd tegen Point Break Tilleur in onze eigen sporthal De Mixx om 21u. De inkom is gratis.

Voetnoot...het water was op rantsoen, onze afgevaardigde den Beire moest zelfs 2 flessen uit eigen zak betalen om onze ploeg van water te voorzien in de 2e helft...en na de wedstrijd kreeg trainer Gino Vervoort zijn SIS kaart niet meer terug omdat wij de kleedkamers niet hadden gekuist. Ze gingen de rekening naar onze club sturen... Gelukkig kon men besparen op de 3e scheidsrechter die niet kwam opdagen en kon men rekenen op de gratis hulp van de tafelscheidsrechter van Real Noorderwijk.

Onze beloften verloren hun wedstrijd met 6-4 maar speelden een meer dan verdienstelijke partij gezien de afwezigen...Kapitein Joren Lambaerts opende de score in de 9e min. op pas van Hamza Aït Ikkou. El Manouti punt 5 min. later de gelijkmaker en prikt er in de 15e en 17e min. nog 2 tegen de touwen. Ruststand 3-1. Hamza en Scheerens brengen onze youngsters terug op gelijke hoogte, na 28 min. spelen staat het 3-3. Meert en Dahchour brengen Antwerpen op een 5-3 voorsprong. Even brengt Scheerens weer hoop in de Noorderwijkse rangen met de 5-4, doch El Bouzidi schiet de hoop meteen aan diggelen...6-4 is de eindstand.

Real youngsters speelde met : Davy Van Bael, Hamza Aït Ikkou, Heutmen Kherouach, Pieter-Jan Hendrickx, Joren Lambaerts, Smail Bahloul, Yannick Scheerens, Jarne Vervoort, Abderrahim Marouane...
Doelpunten waren van : Joren Lambaerts (1), Yannick Scheerens (2), Hamza Ka (1). (Carientje)