'De wedstrijd kon voor de Real-boys niet beter beginnen. Na 2 minuten werd het 0 -1 door Issam Dahmani, doorsteekpas door het midden en geen kans voor Gil Claus, de ex-rode duivel in het doel van Châtelet.

Het was een stevige wedstrijd, goede tegenstrever die onder zijn waarde staat gerangschikt, zij spelen zeker de Play offs. Een licht overwicht voor Real in de eerste helft maar de aangeboden kansen werden evenwel niet benut.

Op minuut 18 lukte Manfroi (ex Halle -Gooik ) de gelijkmaker maar nog in dezelfde minuut kwamen de Elmos-boys weer op voorsprong via El Fashi. Stiftertje na mooi voorbereidend werk en 1-2 op het bord.

De eerste 10 minuten van de tweede helft lagen de mannen van coach Heremans zwaar onder vuur. De thuisploeg kreeg vleugels na de gelijkmaker door Ayoub ( 21 ' en 2-2 ).

Toch wel een topspits die Ayoub Anik, hij bleef een gesel voor de bezoekende defensie maar zijn pogingen waren gelukkig telkens net niet goed gericht of Mourad Talhaoui stond in de weg ( een goede wedstrijd van onze kapitein ).

Aan de overkant liet ook doelman Claus zich opmerken door prima pakwerk bij verschillende wenkende kansen voor de bezoekers. Pas in de laatste minuut werd de winning goal gescoord door opnieuw Dahmani, schuin en van kortbij, 2-3 met nog 32 seconden op de klok.

De thuisploeg was niet meer bij machte om dit recht te zetten. Mooie, hevig bekampte wedstrijd en promotie voor Futsal. Noorderwijk blijft mee op kop na vijf wedstrijden.'

Met dank aan Paul Van Genechten voor het verslag/Nnieuws.