Noorderwijk is de ploeg van de terugronde en bewees dat in alweer een spectaculaire Play-off match.

De eerste 4 minuten gaan gelijk opgaand, Real speelt goed in blok en zet op de juiste momenten druk. Na 5 minuten spelen kan Dujacquier op doel trappen, hij trapt de bal overhoeks voorbij de Realdoelman. 1-0 voor Halle-Gooik.

Maar Noorderwijk blijft goed mee spelen en in de 7e min maken de bezoekers gelijk na een snelle uitbraak. Het schot van El Ghaadaoui wordt nog geblokt door een verdediger maar in de rebound trapt Mo El Fashi op doel, de keeper van Halle-Gooik kan deze bal niet goed wegwerken en Abdelhak El Ghaadaoui tikt zo de verdiende gelijkmaker binnen.

Lang blijft de stand echter niet gelijk, door een slechte pas van El Fashi kom de spits van Halle-Gooik, Patias allen voor doelman Talhaoui van Real en deze mist niet. En zo komt Halle-Gooik 2-1 voor. Toch is Real zeker niet de minderen van de toekomstige kampioen Halle-Gooik.

Met een schitterende actie zet El Ghaadaoui 2 spelers van Halle Gooik in de wind, behoudt nog het overzicht en speelt de bal naar de 2e paal waar Dahmani de 2-2 binnen tikt.

Voor deze actie komt men naar de zaal kijken, schitterend Futsal. Maar binnen dezelfde minuut komt Halle-Gooik terug op voorsprong, na balverlies van Noorderwijk kan Leo de 3-2 binnen trappen.

Op minuut 15 min kan Halle Gooik de 4-2 scoren via Leo die zijn 2de van de avond maakt. De Realspelers zijn hem volledig uit het oog verloren en hij trapt de bal overhoeks binnen. Maar dat de Elmos boys kunnen voetballen weten we en dat tonen ze ook bij de 4-3.

Real snijdt met prachtig combinatie voetbal door de verdediging van Halle-Gooik en El Ghaadaoui scoort ook zijn 2e. Met deze stand gaan we rusten, Real Noorderwijk speelt een schitterende eerste helft met als uit blinker El Ghaadaoui.

Real begint zeer sterk aan de 2de helft. En weer El Ghaadaoui zorgt voor het gevaar, hij wordt zwaar onderuit getakeld door het nr. 10 van Halle-Gooik maar toch durft de scheidsrechter hiervoor geen strafschop en rood erbovenop geven.

Dit is echt een schande, niemand begrijpt dit en zo krijgt Real een zuivere strafschop niet. De beelden op Telenet gaan de Futsal wereld rond. De kleine ploegjes moeten toch zo vaak het onderspit delven bij de scheidsrechters die amper het niveau van 1e nationale aankunnen.

Zo onfair, Real blijft de betere ploeg in de 2de helft maar in de 23 min verliest El Fashi de bal en haakt in elkaar met een Halle Gooik speler, maar trapt ook na. Een terechte rode kaart. Maar, een grote maar, de speler van Halle-Gooik met het nummer 10, Carpes De Bail had niet meer op het veld mogen staan na zijn vorige niet gefloten fout.

Onder de douche moest hij staan, foei scheids, duizendmaal foei. Real moet nu 2 min spelen met een man minder. De thuisploeg krijgt in die 2 min 3 open kansen, maar het werkt deze niet af en zo blijft Noorderwijk in de wedstrijd.

Zodra de spelers van Noorderwijk terug met 5 spelers staan scoort Halle-Gooik de 5-3, Diogo trapt de bal voorbij de Morad Talhaoui, de Realdoelman. De hoofden van de bezoekers gaan nu naar beneden er wordt niet meer zo scherp verdedigt en de duels worden nu wel verloren.

De laatste 13 minuten zijn voor de thuisploeg, in minuut 27 trapt Adnane de 6-3 binnen en nu is de wedstrijd helemaal gespeeld. Het wordt nog 9-3, Leo scoort zijn 3de van de avond en ook Carsi en Patias scoren nog.

Real Noorderwijk speelt 20 minuten op een heel hoog niveau maar 2 fases doen de wedstrijd kantelen, de overduidelijke strafschop die niet gegeven wordt en de terechte rode kaart voor Carpes De Bail die niet volgt. Maar wat een 2e ronde, de finale zat erin voor het nieuwe Real. Weliswaar tegen Halle-Gooik. Tot op de persvoorstelling!!!