Real Noorderwijk mocht vrijdagavond de verplaatsing maken naar titelkandidaat Antwerpen. Deze ploeg heeft serieus geïnvesteerd en plukte ook Moussaoui weg bij Real. Coach Gessner kon rekenen op een voltallige fitte kern.

De wedstrijd begint furieus met Real dat sterk is maar dat de kansen niet afmaakt. Antwerpen doet dit wel en na 8' scoort Moussaoui de 1-0. Binnen de minuut verdubbelde de thuisploeg de score via Nesen 2-0.

Na 13' krijgt Zerouali een gele kaart en bij de bezoekers vragen ze zich af waarom. De wedstrijd gaat op en neer en Real scoort de aansluitingstreffer via El Attabi.2-1. Antwerpen duwde nu effe terug serieus door en scoorde in de laatste 3' van de eerste helft 4 goals. Dus staat het met de rust 6-1.

Een zware mokerslag voor de bezoekers om zo de kleedkamer in te gaan. Coach Gessner zal moeten bijsturen.

Tweede helft begint en de twee teams willen vooruit voetballen. In de 23' scoort El Hattach de -2. De thuisploeg antwoord in dezelfde minuut. 7-2. Een dolle 23' want Noorderwijk scoort via Bouri de 7-3. Zerouali scoort in de 25' de 7-4. Na 26' komt Real terug tot 7-5 als Bahci scoort.

Noorderwijk zit terug in de wedstrijd maar dan gebeurt er een fout op Zerouali en deze valt met zijn hand op de bal die zelfs buiten het spel is. De scheids zag enkel het handspel en bestrafte de bezoekende speler met een tweede gele kaart. Zerouali eruit dus en zo kon de thuisploeg nog eenmaal scoren.

8-5 Werd dan ook de eindstand.
Volgende week speelt Real Noorderwijk tegen Futsal MY-Cars Roselies. Een wedstrijd die moet gewonnen worden om de kansen op een play-off ticket te behouden.

Beloften
Futsal Topsport Antwerpen – Real Noorderwijk 6-2
Een verdiende overwinning voor de thuisploeg tegen onze jonge gasten.

Dames

Real Noorderwijk – Gelko Hasselt 2-0
Een mooie overwinning van onze dames met een zeer sterke keepster Lien bij de thuisploeg als uitblinkster.  Gino Vervoort / NNieuws