U bent hier

G-muzikanten jammen met Paul Michiels

Heist op den Berg
28.04.2017 - 12.35u
Door: Peter Caers

Op maandag 8 mei komt Paul Michiels, peter van het G-muziekproject naar het cc Zwaneberg om er tussen 18 en 20u te jammen met de muzikanten.

Sinds begin oktober 2013 worden er in Heist-op-den-Berg muzieklessen georganiseerd voor personen met een mentale of psychische beperking (G-muziek). Iedereen kan immers geraakt worden door muziek en ook iedereen heeft de capaciteit om zelf muziek te maken.

De lessen zijn individueel en worden op maat gegeven door een professionele muziektherapeute. Zij gaat op zoek naar de meest passende manier om personen met een beperking te helpen bij het ontplooien van hun muzikale vaardigheden. Zowel muziekbeleving als het leren bespelen van een instrument kan tijdens de lessen aan bod komen.

Dit project wordt volledig gefinancierd door externe partners. Bal van de Burgemeester, Lions Club Heist, Rotaract Heist, Rotary Heist en Rotary Club Lier, Inner Wheel, Brass Band Heist, de Liberale Vrouwen, Music for Life, ... dragen een steentje bij.

Op maandag 8 mei 2017 komt Paul Michiels, peter van het G-muziekproject, samen met muziektherapeute Jolien Vrolix musiceren of 'jammen' met de leerlingen tussen 18 en 20 uur in de Vélodroom van CC Zwaneberg. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto