'Waar ligt de G plek? Een veel gestelde vraag. Wel afgelopen zondag lag de G plek van Grobbendonk op het terrein van KFC Grobbendonk. De G-ploeg van de club speelde hun laatste competitiematch tegen Puurs. Een prachtig lenteweer op de laatste dag van de paasvakantie.

Bedankt G-ploeg Puurs voor jullie komst en de sportieve, gemoedelijke sfeer van jullie spelers. Dank aan jullie supporters die iedereen aanmoedigden met de juiste spirit. Jullie hebben er mee voor gezorgd dat het een hoogdag werd voor G voetballers.

G stond vandaag voor: Genieten, Geamuseerd, Geweldig, Gevoetbald, Gelachen, kortom een fantastische namiddag. De sfeer op en naast het veld was GEWELDIG. Een gelijk opgaande match met kansen langs beide zijden. Met een Geweldige uitslag 2-2 en iedereen Gewonnen. Vier prachtige doelpunten!

Niets dan blije gezichten. Sportiever kan er niet omgegaan worden in het voetbal. Het G voetbal bij KFC Grobbendonk zit in de lift.

Langs de lijn de veteranen van Grobbendonk, een grote groep supporters van FC Sportief,  burgemeester Eric Van Meensel en een heleboel Grobbendonkse supporters. Ook de mensen die de kantine bemanden, speciaal thuis gebleven voor de G ploeg. Dikke merci dames. Bedankt Mieke voor het bakken van de hamburgers.

Bedankt aan iedereen die ter plaatse was. Met zulke aanhang, een Geweldige ploeg en twee fantastische trainsters. Merci Katrien en Lienke.
Wij zijn fier op jullie.'

Met dank aan Marcel Lauwers