U bent hier

Ga mee op #sterrenjacht

Berlaar | Heist op den Berg | Hulshout | Kempen regio | Nijlen regio
13.11.2020 - 17.30u
Door: Mark Jaspers

Dit jaar zal de eindejaarperiode er wellicht net iets anders uit zien. Samen Kerstmis vieren, een glaasje drinken of klinken op het nieuwe jaar zal misschien niet kunnen.

Daarom willen de gemeenten Berlaar, Heist-op-den-Berg, Hulshout, Nijlen en Putte graag een lichtpuntje bieden in deze bijzondere dagen. Wij rekenen op jullie hulp om het extra gezellig te maken in de straten, en alle sterren in onze regio in kaart te brengen.

Hoe werkt het?

Maak je huis en omgeving vrolijk met mooie kerstversiering en kerstlichtjes, voorzie daarbij ook een ster. Misschien kunnen de kinderen een leuke sterrentekening maken of inkleuren?

Laat je versiering zeker tot 7 januari hangen. Ga veilig op pad in je eigen bubbel en tel hoeveel sterretjes je op jouw wandeling of fietstocht tegenkomt!

Verspreid #sterrenjacht

Ben je op sterrenjacht geweest? Post dan een leuke foto van je eigen ster op sociale media met de hashtag #sterrenjacht + hoeveel sterren je zag. Deel je mooie ervaring met anderen! Zo verspreiden wij samen kleine lichtpuntjes in deze vreemde tijden.

Kerststallen

Plan je tocht zo dat je enkele mooie kerststallen passeert. Aan de meeste kerststallen vind je een infobordje. Scan de QR-code in en ontdek extra informatie, leuke anekdotes enz.

Je vindt een overzichtje van de Kempense buitenkerststallen op www.kempensekerststallen.be.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto