Vrijdag staat er in de Mixx opnieuw een mooie affiche op het programma. Na hun fantastische wedstrijd tegen Borgloon willen de Elmos boys opnieuw schitteren. De 7 – 2 overwinning en vooral de manier waarop werd stevig gevierd maar morgen gaat het opnieuw om de punten.

En dan mag Hasselt niet meer de absolute topper zijn van enkele jaren terug toen Gelko de beker won en als enige kon wedijveren met Halle-Gooik, ze beschikken met Carmelo Nieddu wel over de meest succesvolle coach van de laatste twintig jaar (vijf landstitels, vier bekers en vier supercups in België en Nederland).

Slimmer en meer gedreven als hem zul je niet snel vinden. Het huidige Mofa Hasselt is aan een operatie vernieuwing bezig, met vallen en opstaan.

Toch werden dit seizoen enkele opvallende uitslagen behaald, slechts 4 – 2 verloren tegen Antwerpen, slechts 1 -3 verloren tegen Halle-Gooik en niet te vergeten, met 3 – 4 gaan winnen op Charleroi.

De wedstrijd in Hasselt eindigde op 6 – 6. Het is ook de ploeg van uitblinker Ilias Kaddouri (ex-Real met 12 doelpunten) We hebben nog wat goed te maken.

Supporters op post, we rekenen op jullie.

Aftrap door Jurgen Van den Broeck (3e Tour 2010, 4e in 2012)