De toonzaal van Renault-garage Kenis in Herentals is volledig vernieuwd. De showroom is volledig gerenoveerd en meteen aangepast aan de hedendaagse look& feel van het automerk.

"Renault is uitgegroeid tot een sterk merk met een sterk imago. En dat willen we ook uitstralen op de verschillende contactpunten met onze klanten. Daarom ondergingen onze toonzaal en de receptie een volledige gedaanteverwisseling. Op deze manier zijn we helemaal up to date en conform de richtlijnen van Renault", zegt An Kenis.

De metamorfose van de showroom in Herentals wordt officieel ingehuldigd tijdens het opendeurweekend van 9 en 10 september. Klanten kunnen dan in de vernieuwde toonzaal genieten van een hapje en een drankje.

Extra jobs
Met een team van een 50-tal medewerkers worden jaarlijks ongeveer 3.000 wagens verkocht (nieuw en tweedehands) en worden er een 13.000 servicebeurten en herstellingen uitgevoerd.
Om de blijvende groei te ondersteunen zoekt Garage Kenis nog extra werkkrachten waaronder een Operationeel Manager (Herentals) en een Automechanieker (Geel).
Meer info op www.garagekenis.be/vacatures

Over Garage Kenis
Garage Kenis is een Kempens familiebedrijf met de zussen An en Margot Kenis aan het roer van de onderneming. Met vestigingen in Herentals, Geel en Turnhout zit Renault sterk verankerd in de Kempen. Begin dit jaar opende in Mol de vierde Kenis-vestiging. Na 9 maanden is ook daar de balans positief.(pb)