Waarschuwingsbericht

Automatic fallback to the cURL connection method kicked in to handle the request. Result code from the failing request: 503

U bent hier

Geblesseerde Magali Kempen grijpt naast titel in Praag

Herentals | Internationaal
11.09.2017 - 01.39u
Door: Herman Gezelle

Magali Kempen (WTA-558) uit Morkhoven is er niet in geslaagd om haar 10e partij op rij te winnen. Ze moest opgeven in de finale van het ITF-toernooi van Praag (Tsjechië, $15000).
Kempen stond in de finale tegenover zevende reekshoofd Alice Rame (WTA-794). Onze landgenote verloor de eerste set met 4-6 en moest bij 4-5 in de tweede set de handdoek werpen.

"Minder dagje van mij, niet simpel om met pijn te spelen. Maar ik ben echt enorm blij met mijn toernooien deze zomer. Nu neem ik een paar dagen rust en ga ik naar de dokter op mijn blessure te laten onderzoeken," zegt Magali.

imageMeer nieuws

Skyports, AZ Turnhout en Stad Turnhout sluiten overeenkomst voor medische transporten met drones

Turnhout regio 23.05.2019 - 09.36u reading time9min

In september start in AZ Turnhout een uniek proefproject om medische stalen en medicatie tussen de ziekenhuiscampussen te vervoeren met drones.

AZ Turnhout, Stad Turnhout en droneserviceprovider Skyports testen gezamenlijk een nieuwe logistieke dienst waarbij medische producten worden getransporteerd met drones.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto