U bent hier

Gebruik géén woonstraten om rioleringswerken in Ezaart te vermijden

Mol
17.09.2020 - 17.19u
Door: Mark Jaspers

Het gemeentebestuur roept automobilisten op om de woonstraten van Ezaart niet te gebruiken als omleidingsroute voor de rioleringswerken op de gewestweg Ezaart (N103).

In plaats van de Zuiderring rijden te veel chauffeurs van en naar Geel via smalle woonstraten die hiervoor niet zijn uitgerust. Bovendien rijden chauffeurs aan onaangepast hoge snelheden, wat ook een gevaar oplevert voor de nabijgelegen schoolomgeving van Mozawiek.

De verkeersdienst voerde in de Sint-Willebrordusstraat en de Keikenstraat een tijdelijke snelheidsbeperking in van 30 km/uur.

Deze snelheidsverlaging verhoogt de verkeersveiligheid in de betrokken woonstraten en stimuleert chauffeurs om de Borgerhoutsendijk en Zuiderring als bewegwijzerde omleiding te gebruiken.

imageMeer nieuws

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Herentals 26.01.2021 - 17.06u reading time7min

Gratis kaartjes voor uw coronahelden

Wilt u uw coronaheld(en) bedanken met een origineel wenskaartje? Vraag dan een gratis pakketje van vier kaartjes aan via www.herentals.be/coronahelden of haal het op bij · de dienst toerisme (Grote Markt 35) · de KringKruidenier (Lierseweg 132) · de bibliotheek in Herentals (Gildelaan 13) · de bibliotheek in Noorderwijk (Ring 26).

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto