Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Geef de fietsdieven geen kans! Laat je fiets graveren

Geef de fietsdieven geen kans! Laat je fiets graveren of labelen met een sticker en doe je fiets steeds op slot aan een vast kader of object. 
In de Week van de Mobiliteit kan je in Herentals en Olen je fiets laten graveren, gratis en voor niets.

In Herentals ben je welkom op woensdag 20 september aan het station tussen 7u en 18u. Je hoeft geen afspraak te maken. Ook pendelaars kunnen hun fiets 's ochtends op slot achterlaten na het aanspreken van een gemeenschapswacht, om dan na het werk hun fiets gegraveerd terug op te halen. 
In Olen ben je welkom op woensdag 20 september op de parking van het lokaal dienstencentrum Komie Geire tussen 9u en 15u30. Inschrijven is niet verplicht maar kan wel via https://www.olen.be/je-fiets-labelen.  

Neem zeker je identiteitskaart mee!

Kan je die dag niet? Geen probleem! In de verschillende gemeentes kan je op andere momenten ook je fiets laten graveren/labelen. 

  • Herentals: elke maand in het stadspark, in 2023 is dit nog gepland op 18 oktober van 12u-14u en op 18 november van 13u-16u. Een afspraak maken kan online via https://www.herentals.be/aanvraag-fietsgraveren.
  • Herenthout: elke eerste woensdagnamiddag van de even maanden op afspraak (uitgezonderd op feestdagen). Je maakt een afspraak via 014 50 21 21, via info@herenthout.be of online
  • Grobbendonk: elke eerste maandag van de maand, in 2023 is dit nog gepland op 2 oktober en 6 november. Dit kan enkel op afspraak via 014 51 10 20.

Een overzicht vind je hier. Je moet geen inwoner zijn van de gemeente om je fiets extra te beveiligen, dus je kan altijd bij de buurgemeentes eens gaan piepen😊

Extra vragen? Stuur een mailtje naar preventie@herentals.be

Deel dit artikel