Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Geel FM speelt voor het goede doel tijdens Geel Wintert

De kerstperiode is niet alleen de gezelligste periode van het jaar, maar ook de warmste periode van het jaar.

Daarom zal Geel FM op zaterdag 17 en zondag 18 december ten voordele van het goede doel live uitzenden vanuit hun chalet op Geel Wintert!. Van 14 tot 20 uur draaien ze hier uitsluitend op verzoek. Doneer enkele euro’s en vraag je favoriete (kerst)nummer aan.

We staan stil bij het feit dat te veel mensen nog steeds in armoede leven, ook in Geel. Nog te vaak is armoede immers niet zichtbaar en weten mensen niet waar ze terecht kunnen voor hulp. De opbrengst van de verzoeknummers gaat integraal naar AL-Arm vzw, de Geelse vereniging waar armoede een stem krijgt. Je kunt je verzoekje alvast online aanvragen via www.geelwintert.geelfm.be. Het verzoekprogramma is te beluisteren in Geel en de Zuiderkempen via 107.0 en 107.8 FM en digitaal via www.geelfm.be.

Sfeer en muziek op Geel Wintert!

Geel FM zal niet alleen op 17 en 18 december aanwezig zijn op Geel Wintert!. Ook tijdens het eerste weekend van vrijdag 9 tot zondag 11 december én op vrijdag 16 december zullen zij de muzikale opluistering van de kerstmarkt voor hun rekening nemen. Ze knallen de leukste kerstjingles door de boxen en zijn regelmatig aanwezig in hun chalet die je midden in het kerstgebeuren op de Markt terug kunt vinden.

Op vrijdag 9 en 16 december én op zaterdag 10 en 17 december maakt Geel FM het nog sfeervoller op Geel Wintert! met dj’s die van 20 tot 23 uur de pannen van het (chalet)dak zullen spelen. Zet je kerstmuts alvast op, kleed je warm aan en maak je klaar voor een avondje vol muziek en gezelligheid.

Graag een totaaloverzicht van wat er allemaal tijdens Geel Wintert! te gebeuren staat? Neem dan een kijkje op www.visit-geel.be/geel-wintert.

 

Deel dit artikel