Op 17, 18 en 19 december kun je in Geel komen genieten van het kerst-wandeltheater 'Carol of the Drum' op het terrein van jeugdcentrum De Bogaard.

Verwacht je aan een warm, feeëriek en interactief kerstverhaal gemaakt en gebracht door talent van eigen bodem.

Traditiegetrouw wordt er op het einde van het jaar altijd een kerstmusical gespeeld in Geel. De laatste jaren vond die plaats in fuifzaal De Waai.

Dit jaar koos de stad er bewust voor om de kerstmusical in openlucht te spelen en zo de kans op annulering omwille van de coronamaatregelen zo klein mogelijk te maken. Het eindresultaat is een kerst-wandeltheater dat je op het domein van jeugdcentrum De Bogaard kunt komen bekijken.

Nieuw, jong Geels talent Heleen Teuwen en Senne Jonckers staan in voor de regie van het stuk 'Carol of the Drum'. Verspreid over een vijftal scènes op het terrein laten Heleen en Senne je kennismaken met het hoofdpersonage Nora en de avonturen die zij beleeft.

De kinderen uit het publiek zullen actief bij de voorstelling betrokken worden maar ook hun ouders zullen er zeker plezier aan beleven. Warm aankleden en stevige wandelschoenen aantrekken is dus de boodschap als je naar deze coronaveilige kerstmusical komt kijken.

De voorstellingen van het kerst-wandeltheater vinden plaats op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 december. Elke voorstelling duurt ongeveer een uur. Snel zijn is de boodschap want het aantal tickets is beperkt!

Meer info en tickets: www.visit-geel.be.