U bent hier

Geel-West : gewijzigde verkeerssituatie kruispunt Grote Steenweg/Van Doornelaan/Vossendaal

Geel | Kempen regio
24.03.2014 - 12.18u
Door: Herman Gezelle

In het kader van de Noord-Zuid Kempen is het Agentschap Wegen en Verkeer bezig met werken op het kruispunt van Grote Steenweg/Van Doornelaan/Vossendaal bij het complex Geel-West (E313). Dat wordt omgevormd tot een lichtengeregeld kruispunt. De werken zitten mooi op schema. Eind deze week kan fase 2 opstarten en geldt er een nieuwe tijdelijke verkeerssituatie op het kruispunt.

Vanaf vrijdag 28 maart 2014 wordt gewerkt op de westelijke helft (kant Van Doornelaan) van het kruispunt. Dat zal gebeuren in twee deelfasen: per rijstrook. Zo kan de Van Doornelaan steeds bereikbaar blijven voor het verkeer.

  • Gedurende de eerste drie weken geldt er een omleiding voor het verkeer dat vanuit Westerlo naar Geel en naar de oprit van de E313 naar Antwerpen wil rijden. Het rijdt om via Liessel en de Bell-Telephonelaan.
  • De oprit van de E313 naar Hasselt blijft bereikbaar via Liessel en Vossendaal.
  • Tijdens de tweede deelfase, ook drie weken, waarbij de noordelijke helft van het kruispunt aan de beurt is, zijn er geen omleidingen nodig.

Fietsers kunnen het kruispunt altijd veilig passeren via tijdelijke oversteekplaatsen. Ze volgen de Grote Steenweg aan de kant van de weg waar er niet gewerkt wordt.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto