Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Geels bedrijf BMI Leisure voorziet amusementcentra over hele wereld van software

BMI

Het Geelse bedrijf BMI Leisure lanceerde haar nieuw merk en dito website. De Saas-scale-up was voordien bekend als SMS-Timing en verandert van naam en gezicht ter verbreding van haar positionering. Het bedrijf voorziet al 22 jaar software voor de kartingsector en groeide inmiddels uit tot volwaardige softwarepartner in de ruimere vrijetijdssector.

De rebranding komt er nadat het bedrijf 30% groeide tegenover vorig jaar. De nieuwe look-n-feel ademt professionaliteit, en hun nieuwe beursstand ziet er klassevol en innovatief uit. “Dat heb je ook nodig, want wat wij vragen van klanten is in wezen een openhartoperatie. Het is niet alledaags om al je processen te migreren naar één platform,” weet CEO Mark Lebouille.

“Met onze 22 jaar ervaring hebben we gelukkig al heel wat klanten die op ons vertrouwen, en ons roemen voor onze flexibiliteit,” vertel Mark.

Het Geelse bedrijf kan ook al enkele jaren rekenen op het vertrouwen van de Gentse investeerder Greenpark Investment.

De software van BMI Leisure automatiseert allerlei processen in vrijetijdscentra, van online reservatie en marketingmails tot kassasysteem en de stock. Het Enterprise Resource Planning of ERP-systeem laat ook voldoende ruimte voor integraties met andere tools. Daardoor kunnen de vrijetijdscentra efficiënter werken, waardoor ze sneller kunnen groeien. “En in het succes van onze klanten zit ook het succes van BMI Leisure,” besluit Mark Lebouille. De softwareleverancier heeft een klantenportfolio van meer dan 300 klanten in 70 landen.

Het Geelse bedrijf telt voorlopig 35 medewerkers en vierde de rebranding met een tweedaagse uitstap.

De nieuwe beursstand van BMI Leisure is nog tot vrijdag te zien in Londen op de IAAPA Europe Expo op stand #2217, en de nieuwe website kan je raadplegen op www.bmileisure.com.

Over BMI Leisure

Green Park Investment Partners is een succesvolle en rendabele Saas scale-up (Software as a service). Het bouwt software voor de vrijetijdssector.

Onze all-in-one softwarepakketten worden erkend voor hun kwaliteit door entertainmencentra van over heel de wereld. We helpen deze centra om zichzelf efficiënter te organiseren over verschillende vestigingen heen. Met onze software kunnen onze klanten the extra mile gaan voor hun gasten.'  Foto Bocaro.

BMI

Deel dit artikel