Betaalbare privéreizen naar China : Ying Ying Travel uit Geel en Xi'an Pleasant Holiday International uit China bundelen sinds kort de krachten. Eind juni richtten ze samen GoGoBeijing op, een online service platform, waarop allerlei privétrips naar China worden aangeboden. Het nieuwe reisconcept moet een antwoord bieden op de toenemende vraag naar duurzame, flexibele en betaalbare privéreizen naar China.

"Privéreizen op maat, worden al langer aangeboden bij diverse maatschappijen," vertelt Mario Steurs van Ying Ying Travel. "Het probleem is echter dat deze reizen vaak een hoog prijskaartje met zich mee brengen, veel duurder dan vaste programma's die in groep worden uitgewerkt." Om hierop in te spelen, startte Mario samen met Meng Xu, zijn Chinese partner, het online reisplatform GoGoBeijing. Op de website kunnen geïnteresseerden door middel van een simpele muisklik één of meerdere trips naar China reserveren.

Budgetvriendelijk

"Bij GoGoBeijing hechten we veel belang aan flexibiliteit, vrijheid en duurzaamheid", gaat Mario Steurs verder. "Onze reizigers zijn op zoek naar meer dan louter een vliegtuigticket, een hotelkamer of een zitje voor een bus of een wagen. Wij maken reizen net veelbetekenend door klein en lokaal te denken en na te gaan welke voordelen wij kunnen creëren voor de reiziger en zijn geplande trip. Deze vernieuwende focus maakt GoGoBeijing net zo uniek."

"Onze stijl van individueel reizen houdt in dat je zowel reist, eet en slaapt op de lokale manier in Beijing, Shanghai of in andere plaatsen binnen China.

Daarnaast werken wij met lokale begeleiders die je vanuit de toeristische boekjes naar de echte wereld brengen. Dit alles resulteert in haalbare vakanties, die budgettair ook zeer interessant zijn voor jonge avonturiers van 18 tot 25.

Bij GoGoBeijing heb je de mogelijkheid om een basisreis China te combineren met daguitstappen naar keuze of met een meerdaagse GoGo-trip per Trein. Kortom, je bouwt zelf je reis op naar jouw wens, tot deze helemaal op punt staat. Wil je graag advies of ben je op zoek naar inspiratie, dan helpen wij jou graag verder."

Uitstekende samenwerking

De hoofdlocatie van GoGoBeijing bevindt zich in Beijing. Daarnaast beschikt het reisplatform ook over binnenlandse filialen in Shanghai en Xian en buitenlandse vestigingen in Geel en Kopenhagen. "Onze partners in China concentreren zich hoofdzakelijk op de inhoud van de tours. In Geel werken we voornamelijk aan verkoop, marketing en promotie via sociale media. De communicatie en verstandhouding is werkelijk subliem.

Dit komt ook, omdat ik mijn Chinese zakenpartner, Meng Xu, al jarenlang ken. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we samen van GoGoBeijing een succes gaan maken", concludeert een tevreden Mario Steurs.

Meer info over GoGoBeiing vind je op www.gogobeijing.be (Nl. versie) of www.gogobeijing.com (Eng. versie).

Foto : Gelenaar Mario Steurs samen met zijn Chinese partner Meng Xu