De handelaarsvereniging Geel Centrum pakt op zaterdag 6 en zondag 7 april uit met de eerste editie van de Geelse Eendjes Dagen, een hernieuwde formule van de lenteshopping die de winkelbeleving in het centrum van Geel naar een hoger niveau zal tillen.

Tijdens het weekend van 6 en 7 april zal het centrum van Geel, hoe kan het ook anders, helemaal geel kleuren. De handelaarsverenging stapt af van het klassieke opendeurweekend en biedt twee dagen lang plezier voor jong en oud. Gele eendjes, gele lopers, een grote gele duikboot, gele zwembadjes en in het thema versierde handelszaken zorgen voor een vrolijke lentesfeer.

Prijzenpot van 2.000 euro

Wie gaat shoppen in één van de deelnemende handelszaken, krijgt een ticket en mag een eendje gaan vissen in het grote zwembad dat voor de gelegenheid op de Markt werd geplaatst. Wie een eendje met een winnende nummer te pakken krijgt, maakt kans op een mooie prijs uit de prijzenpot die een totale waarde heeft van 2.000 euro.

Gele duikboot

Voor, tijdens en na het shoppen, kan je genieten van de sfeer op een van de vele gezellige terrasjes op de Markt. Een gevarieerd aanbod van straatanimatie met tal van theater- en muziekacts zorgt voor de nodige ambiance voor jong en oud.

De allerkleinsten kunnen op zaterdag- en zondagnamiddag terecht in een grote gele duikboot op de Markt voor een leuke knutsel- en dansactiviteit. De Candy Ducks delen snoepjes uit en ballonclown Huzzie brengt de fantasie van de kids tot leven.

Surf naar www.geelcentrum.be en ontdek het volledige programma!

Praktische info:
Zaterdag 6 april van 10u00 tot 18u00
Zondag 7 april van 13u00 tot 18u00
Gratis bovengronds parkeren op zondag