De Geelse centrumhandelaars zijn helemaal klaar voor de lente. Na enkele bewogen jaren staan de handelaars van hartje Geel weer paraat met een grote dosis motivatie om elke klant de ultieme klantervaring aan te bieden.

De vzw Geel Centrum organiseert alvast enkele evenementen om de aftrap te geven van een zomer vol shopplezier.

'Iedereen voelt zich welkom in Geel'

De recent geplaatste regenboogverlichting in de winkelstraten doet al een glimp opvangen van de gezelligheid die de stad Geel en haar handelaars willen uitstralen.

Een plek waar iedereen welkom is, dat is waar het Geelse winkelcentrum voor staat. Bij een uiteenlopend publiek hoort ook een divers aanbod. Met een ruim assortiment en heel wat gekende merken hebben de handelaars voor elk wat wils.

Gezellig eten en drinken

Voor wie voor, tijdens of na het shoppen zin heeft in een hapje of drankje, kan terecht bij de vele horecazaken op en rond de Markt.

Geel staat bekend om het groot aantal cafés, brasserieën en restaurants in het stadscentrum en is dé place to be om in een gezellige setting te vertoeven. Op een zonnig terras met mooi uitzicht komt het zomergevoel steeds dichterbij.

Lenteshopping

Met verschillende evenementen op de agenda staan er een hoop goede vooruitzichten voor de deur.

Tijdens de lente-opendeur van 2 en 3 april kan iedereen de straten van Geel afstruinen om de laatste mode te komen ontdekken. De handelaars zullen een hapje en drankje voorzien om de shopervaring naar een hoger niveau te tillen. Tijdens dit shoppingweekend wordt er straatanimatie voorzien. Wie komt shoppen, maakt kans op een shoppingcheque uit de prijzenpot van in totaal 1.500 euro.

Foodtruck festival

Van 6 tot 8 mei wordt het stadspark van Geel omgetoverd tot Frinket, een heus foodtruckfestival boordevol culinaire en creatieve hoogstandjes. De toegang tot het festival is gratis.

Daarnaast kan je startende ondernemers een hart onder de riem steken, zij tonen tijdens het foodtruckfestival hun producten op een knus marktje aan de rand van het foodtruckfestival. .

Ook later dit jaar valt er nog heel wat te beleven in Geel Centrum met de braderij, de dag van de klant, de herfst-opendeur en nog vele andere evenementen.

Foto: De Geelse centrumhandelaars en horecanten staan klaar om iedereen met open armen te ontvangen.