De Geelse Jeugdraad zet op 14 december het jeugdwerk in de kijker tijdens de grote jeugdwerkawardshow 2012. Tijdens een avond vol muziek en humor komen de vrijwilligers uit het Geelse jeugdwerk te weten wie welke award in de wacht sleept.

Nieuw is dat inwoners mee bepalen wie een award zal winnen. Tot 15 november kunnen Gelenaren op www.jeugdwerkawards.be verenigingen of vrijwilligers nomineren in twaalf verschillende open categorieën. Van 16 november tot 1 december kunnen ze op dezelfde site per categorie uit de vier genomineerden ook een winnaar aanduiden. De overige twaalf winnaars in de gesloten categorieën worden bepaald door de vakjury.
 
Met de jeugdwerkawards worden individuen of verenigingen  beloond die in 2012 binnen het jeugdwerk een bijzondere prestatie hebben geleverd. De prijzen kunnen uitgereikt worden aan personen of verenigingen die in de stad gevestigd zijn of een sterke binding hebben met het Geelse jeugdwerk. Wil je meer informatie, neem dan contact op met jeugddienst De Bogaard via 014 56 68 00 of jeugddienst@geel.be.