Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Geelse marketingbureaus bundelen krachten en expertise

Hans & Carlo

Phobos & Actor nu ook sectorgenoot C-Works! onder zijn vleugels. De 2 Geelse bureaus worden geïntegreerd tot één full-service marketingbureau met een uitgebreide expertise. Hiermee verstevigen twee ervaren rotten in marketing hun positie in de Kempen.

C-Works!, het communicatiebureau met roots in Geel, helpt sinds 2013 bedrijven en organisaties met een efficiënt communicatie- en marketingtraject. Zaakvoerder Hans Claesen is al sinds 1998 actief in de wereld van on- en offline communicatie en dus een echte ervaringsdeskundige. Hans maakt de overstap naar Phobos & Actor samen met zijn medewerkers.

Brede expertise

De samenwerking biedt nieuwe mogelijkheden voor nieuwe en bestaande klanten, die hiermee een wel héél erg brede expertise krijgen. De ervaring in 360° marketing, zowel online als offline, word hierdoor alleen maar sterker. “Voor mijn klanten zie ik alleen maar een meerwaarde”, meent Hans. “Zij kunnen voortaan rekenen op een uitgebreid team van experten. Ik zie het volledig zitten om al die talenten te bundelen en onze strategische kennis nóg beter in te zetten op de markt.”

Ook Carlo van Tichelen van Phobos & Actor is opgetogen: “Wij zijn heel erg blij met de versterking van Hans. Hij is een alleskunner: van vormgeving en videoproductie over copywriting tot zelfs programmeren. Zijn drive creëerde de goesting om intenser te gaan samenwerken en onze lokale identiteit te versterken. De klanten van C-Works! passen uitstekend bij ons bedrijf en sluiten volledig aan bij onze plannen om samen met onze klanten te groeien.”

Hefboom voor verdere groei

Achter de schermen hing de samenwerking al een tijdje in de lucht. “In het verleden werkten we al enkele malen samen, maar nu is de tijd rijp om een volgende stap te zetten”, legt Carlo uit. “Naar de toekomst toe biedt een schaalvergroting de nodige hefboom om verder te groeien en om bestaande en nieuwe klanten een excellente beleving in hun creatie te bieden.” De volgende weken en maanden zal het team nog verder uitgebreid worden.

Vanaf 1 december kan je beide bedrijven terugvinden in de kantoren van Phobos & Actor op de Grotesteenweg Geel.   www.phobosenactor.be

Grotesteenweg 3a , Geel, België

Hans & Carlo

Deel dit artikel