De tweedejaarsstudenten bachelor Bouw van de Thomas More-hogeschool in Geel realiseerden in de voorbije maanden heel wat interessante projecten in opdracht van diverse bouwheren.

Twee daarvan worden deze week officieel ingehuldigd: vier observatieplatformen voor Regionaal Landschap de Voorkempen en een heus amfitheater voor de Scouts in Ravels.

Alle studenten legden dezelfde weg af. Ze gingen van start met de ontwerpfase, bedachten een constructie die aan de eisen en het budget van hun klant voldeed en werkten, gewapend met de feedback van de opdrachtgever, een finaal ontwerp uit. Daarna volgden de uitvoeringsdossiers en de realisatie. De officiële overdracht is de kers op de taart.

Observatieplatformen De Voorkempen

In opdracht van Regionaal Landschap De Voorkempen, werkten vier studententeams aan de realisatie van vier observatieplatformen. Het observatieplatform in Stabroek biedt de bezoeker de gelegenheid om een rustmoment te creëren.

In Wuustwezel, Achterbroek en Brecht vormen de observatieplatformen voor de bezoeker een fijn podium om heel wat fauna en flora te ontdekken.

Vurige scouts in Ravels

Voor de Scouts in Ravels ontwierpen de tweedejaarsstudenten een speelelement en een heus amfitheater. In dit mooie amfitheater mocht een vuurelement uiteraard niet ontbreken.  Foto rr.