Het komt niet aan als een verrassing, maar het doet toch pijn. Clamotte Rock vindt dit jaar niet plaats en verschuift naar mei 2021. Hoewel we geloven dat muziek een machtig medicijn is, primeert de gezondheid van onze bezoekers, crewleden, artiesten en leveranciers.

We proberen zoveel mogelijk bands mee te nemen naar ons jubileumjaar in 2021. Op 13, 14 en 15 mei 2021 viert Hooifeestencomité vzw zijn vijfentwintigste en Clamotte Rock zijn tiende verjaardag.

Bart Peeters komt al zeker terug op 14 mei 2021. Ook Warhola, Glints, Sloper, Rhea, Crooked Steps, Dr Lektroluv, The Darkraver, Hypesquad, Superstyling, Dj Jan, Laston & Geo, Dj Kerck, The Chalkheads en Back To Basicz hebben reeds bevestigd. De gesprekken met Wolfmother zijn momenteel nog lopende.

Aangekochte tickets blijven hun waarde behouden. Iedereen die zijn ticket houdt voor 2021, en zo het voortbestaan van het festival steunt, wordt beloond met twee consumptiebonnen voor 2021. Je vindt een antwoord op de meest gestelde vragen in de FAQ op www.clamotterock.be/geen-clamotte-rock-in-2020

Voor alle andere vragen kan men terecht bij info@clamotterock.be

Mogen we jullie verder er nog even aan herinneren om thuis te blijven, handen regelmatig te wassen en social distancing te hanteren. Volg de maatregelen van de overheid op en #savethesummer.

We wensen langs deze weg ook iedereen in de zorgsector een hart onder de riem te steken: echte helden dragen geen cape!