Vanaf maandag 8 mei is de Oude Molenstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Een aannemer start er met de bovengrondse herinrichting van deze straat. Een omleiding wordt voorzien via Martelarenstraat – Nieuwstraat – Ginderbroek. Midden mei starten op Rijpad hernieuwingswerken.

Tijdens de werken geldt op Rijpad – gedeelte tussen Molenveld en Peerdskerkhof – éénrichtingsverkeer. Bij gunstige weersomstandigheden zijn de werken in de tweede helft van juni afgerond.

Maandag 8 mei start een aannemer in opdracht van het gemeentebestuur met de bovengrondse herinrichting van de Oude Molenstraat. Tijdens de werken wordt de Oude Molenstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Bewoners en plaatselijk verkeer kunnen in principe wel steeds door. Na de afbraak en tijdens de heraanleg van het verhoogd kruispunt met de Maaldersstraat/Rijpad is de Oude Molenstraat ook fysiek volledig in twee gesneden.

Vernieuwing Rijpad

Midden mei starten op Rijpad vernieuwingswerken. Tijdens deze werken wordt op Rijpad – gedeelte tussen Molenveld en Peerdskerkhof – éénrichtingsverkeer ingevoerd, ook voor fietsers. Schoolverkeer kan zo vlot tot aan de school rijden om kinderen af te zetten en verder doorrijden naar Peerdskerkhof. De paaltjes worden verwijderd. Wanneer het verhoogd kruispunt met de Oude Molenstraat/Maaldersstraat wordt aangelegd, is de toegang tot Rijpad langs deze zijde volledig afgesloten.

Volledige straat werfzone

Tijdens de werkuren kan het zijn dat de doorgang bemoeilijkt wordt door voertuigen van de aannemer en de werfinrichting. Hou er rekening mee dat de volledige straat een werfzone is.

Meer info: openbare werken, 014 33 08 22, openbarewerken.admin@gemeentemol.be