Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gelenaar Wies Peeters winnaar Squash Championship Mixed U15 in Praag

Squash Geel in Praag

ESF European Mixed Team U15 & U17 Squash Championship 2023 in Praag kreeg  deelnemers uit 22 landen.  België stuurde bij de Mixed U15 drie jongens en 2 meisjes naar de stad met de 1000 torens.

Voor Wies Peeters van Squash Point en leerling van Kogeka Sint Jozef Geel was het zijn 1ste Internationale ervaring. Hij vertrok dan ook zonder verwachtingen maar niet minder gemotiveerd richting Praag. Wies kon dadelijk vaststellen dat het Europese niveau weer een trapje hoger was dan het Belgische.

Op zaterdag mocht Wies aantreden tegen de Noor Ahmed Mustafa Shahid Awan. Wies begon sterk aan de 1ste set die hij won met 11-6. Ook de 2de set zou hij overtuigend winnen met 11-5.

De 3de en laatste set zou een heruitgave worden met de 1ste, weer een 11-6 overwinning. Wies kon alzo zijn steentje bijdragen aan het eindresultaat voor België.

België eindigde op de 10de plaats van de 18 deelnemende landen in hun reeks.

'Bij de Mixed U17 hebben we een uitstekende lichting spelers en speelsters. Ze werden in de finale nipt geklopt door Frankrijk.

Er kan al uitgekeken worden naar de volgende Internationale tornooien die In Duitsland en Nederland zullen plaatsvinden. Nationaal gaat het volgende seizoen terug van start in september.'

 
Squash Geel in Praag

Squash Geel in Praag

Squash Geel in Praag

Squash Geel in Praag

Squash Geel in Praag

Squash Geel in Praag

Squash Geel in Praag

Deel dit artikel