Gembo C –HBBC 67-86

't was toch met een bang hartje dat HBBC naar Borgerhout afreisde, in de heenronde had Herentals het niet onder de markt met het jonge geweld uit Borgerhout .

Herentals begon geconcentreerd aan de wedstrijd en wist onmiddellijk de zwakke verdedigende transitie van (een gehavend) Gembo te gebruiken. Zo werd er in het eerste kwarter al een kloofje van 10 p geslagen. Gembo bleef hard werken en het Herentals moeilijk maken. De voorsprong van 8 punten bleef op het bord staan, tot Herentals net op slag van rust nog enkele makkelijke baskets wist mee te pikken. Ruststand 35 - 49. De tweede helft begon Herentals verstandiger te basketten, terwijl Gembo de controle af en toe verloor. Herentals duwde verder tot een voorsprong van 27 p en kon nadien de wedstrijd controleren. Eindstand werd uiteindelijk 67 - 86.