Sinds woensdag is de Facebook-pagina van de gemeente Lille online. Via de fanpagina van Lille blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes.

“Facebook is een mooie aanvulling op onze andere communicatiekanalen. Iedereen die onze pagina leuk vindt, krijgt onmiddellijk het laatste nieuws binnen.

Via Facebook kunnen we evenementen aankondigen, maar we kunnen ook iedereen snel verwittigen wanneer er bijvoorbeeld extra plaatsen zijn vrijgekomen voor een uitstap van de Grabbelpas. Inwoners kunnen reageren op berichten of laten weten dat ze naar een evenement gaan”, zegt schepen van communicatie Marc Herrygers.
 
Deze week en de volgende drie weken kan je bezoek aan de Facebook-pagina van Lille je een fles cava opleveren. Om de pagina te lanceren geeft de gemeente wekelijks een fles cava weg. Elke week wordt er een vraag gesteld. Wie het eerst reageert op Facebook met het juiste antwoord gaat met een fles aan de haal.
 
Wie al een profiel heeft op Facebook kan de pagina van Lille vinden door te zoeken naar ‘gemeente Lille’. Wanneer je klikt op ‘vind ik leuk’ krijg je voortaan alle berichten van Lille in je nieuwsoverzicht. Wie geen Facebook-account heeft, kan altijd surfen naarwww.facebook.com/gemeentelille om op de hoogte blijven.