U bent hier

Gemeente Lille pompt €20.000 in Krawatencross

Lille
26.10.2021 - 09.14u
Door: Herman Gezelle

Jaarlijks organiseren De Moedige Supporters op het domein van De Lilse Bergen de Krawatencross, een internationale veldrijdwedstrijd die al sinds 1992 bestaat. De wedstrijd behoort tot de X²O Badkamers Trofee.

De gemeente Lille was de voorbije jaren al een belangrijke partner van dit evenement. De gemeente en De Moedige Supporters hebben hun samenwerking nu vernieuwd en versterkt in een overeenkomst voor 4 jaar. De overeenkomst staat ter goedkeuring op de gemeenteraad van morgen.

Het gemeentebestuur Lille pompt €20.000 in de jaarlijkse Krawatencross.

Schepen van Toerisme Luc De Backer (Groen): "De Krawatencross in De Lilse Bergen is een uithangbord van onze gemeente. Het zet ons toeristisch op de kaart en het versterkt onze reputatie als fietsgemeente.

We vinden het belangrijk om de organisatie te ondersteunen zodat de toekomst van het evenement verzekerd is. We gaan als gemeente De Moedige Supporters de komende jaren sterk financieel en logistiek sterk ondersteunen. In ruil zorgen De Moedige Supporters voor een grote visibiliteit van de gemeente tijdens de Krawatencross."

Concreet plant de gemeente om de cross met een jaarlijkse toelage van €20.000  te steunen. Naast de ondersteuning door de gemeentelijke veiligheidscel en de lokale politie zullen ook de medewerkers van de technische dienst de Krawatencross logistiek ondersteunen.'  Foto NNieuws.

 

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto