In november 2015 organiseerde het gemeentebestuur van Grobbendonk de eerste Buurtbabbels voor de straten rond Boshoven, Bouwel Dorp en Langenheuvel. In maart 2016 willen de burgemeester en schepenen te weten komen wat leeft in de buurten rond Eisterlee, de N13 en Industrieweg en Grobbendonk dorp.

Burgemeester Eric Van Meensel (N-VA) :' Het gemeentebestuur hecht er veel belang aan om de mening van onze inwoners te kennen want inspraak en participatie brengen hen dichter bij het beleid. De burgers informeren en betrekken zijn dan ook prioritaire doelstellingen voor het bestuur.

Het college van burgemeester en schepenen zal tijdens de Buurtbabbels een persoonlijke toelichting geven over actuele projecten in Grobbendonk en Bouwel, maar ook specifieke projecten per buurt worden voorgesteld.

Tijdens een informele babbel is er voldoende ruimte om vragen te stellen en wordt er geluisterd naar ideeën en suggesties. Ondertussen trakteert het gemeentebestuur op een drankje.

Surf naar www.grobbendonk.be en klik op de banner 'Buurtbabbels' om te weten in welke buurt jouw straat ligt. Je kan ook bellen naar de communicatiedienst, tel. 014 50 78 76. Je hoeft echter niet in een bepaalde buurt te wonen om aan een Buurtbabbel te mogen deelnemen, iedereen is welkom.

maandag 7/03/2016: Buurtbabbel Eisterlee in De Volle Vaart in Grobbendonk (Vaartkom 6)

maandag 14/03/2016: Buurtbabbel N13 en Industrieweg in de parochiezaal van Bouwel (Dorp 43)

maandag 21/03/2016: Buurtbabbel Grobbendonk Dorp in De Volle Vaart in Grobbendonk (Vaartkom 6)

Een buurtbabbel start om 19.30 uur (deuren open om 19.00 uur) en eindigt omstreeks 21.30 uur.'