In samenwerking met het gemeentebestuur organiseert Voetbalclub KFC Grobbendonk voor de eerste maal de ISDL BedrijvenVoetbalCup op zaterdag 1 juni 2013. Onder de vorm van een minivoetbaltornooi op gras tracht de club enerzijds de voetbalsport te promoten en anderzijds een ontspannende en sportieve dag te organiseren voor de bedrijfswereld. 
Een bedrijf kan zich inschrijven voor de all-in formule in de fight- of de fun-reeks. Het bedrijf speelt dan ofwel competitief ofwel recreatief. Voor elk deelnemend team zijn een warm en koud buffet, drankbonnen en een opwarmingsbal voorzien. Bovendien kunnen de deelnemende bedrijven reclame maken tijdens het tornooi.
Niet alleen de spelers komen aan hun trekken. Ook de meegekomen supporters worden in de watten gelegd. Zo zijn er drank- en eetstandjes in de ruime sfeertent, een gigantisch springkasteel, en animatie en opvang voor kinderen terwijl het tornooi aan de gang is.
Het tornooi vindt plaats op de terreinen van KFC Grobbendonk, Vaartkom 4, 2280 Grobbendonk. Inschrijven kan nog tot 22 mei 2013 via www.bedrijvenvoetbalcup.be