U bent hier

Gemeentebestuur Mol furieus over falen Syx Automations bij mislukte inschrijfdag Grabbelpas/SWAP

Vlaanderen
09.03.2013 - 09.00u
Door: Herman Gezelle

Het gemeentebestuur Mol is furieus op Syx Automations voor het opnieuw falen van het inschrijfprogramma voor Grabbelpas en SWAP.

De inschrijfdag die zaterdag 9 maart van start moest gaan voor de activiteiten in de Paasvakantie, liep volledig in het honderd door technische problemen.
 
De jeugddienst contacteerde zaterdagochtend meteen de helpdesk van Syx Automations, maar zij konden niet afdoende helpen voor maandag. Ondanks aandringen wenste Syx Automations geen bijkomende technische ploeg in te zetten om de problemen te analyseren en meteen grondig aan te pakken.

Inmiddels gaf het bedrijf al wel toe dat de fout bij hen lag door verkeerde parameterinstellingen.
 
Inschrijvingen stoppen
Vervolgens besliste de jeugddienst om het inschrijven stil te leggen zodat alles technisch verder kan worden uitgeklaard. Er volgt zo snel mogelijk een nieuwe inschrijfdatum. Het gemeentebestuur overweegt verdere stappen tegen Syx Automations.
 
De nodige garanties
Syx Automations had voor het weekend meermaals de uitdrukkelijke garantie gegeven dat alles volledig klaar was voor gebruik. Het gemeentebestuur heeft alle begrip voor de ouders die misnoegd reageerden.

Zo liepen er heel wat boze telefoontjes en e-mails binnen. Meer dan zich verontschuldigen, konden de mensen van de jeugddienst jammer genoeg niet doen. 
imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto