De gevelwerken aan het gemeentehuis zijn bijna ten einde. Hierdoor wijzigt vanaf 4 juni opnieuw de ingang van het gemeentehuis. Heb je een afspraak in het gemeentehuis dan ga je opnieuw langs de hoofdingang (kant dorpsplein) binnen en dus niet meer langs de achteringang (kant Tramstraat)*.

Aangezien het gemeentehuis nog steeds enkel toegankelijk is voor mensen die een afspraak hebben (bijvoorbeeld met Burgerzaken), zal de voordeur bij aankomst gesloten zijn. Je klopt bijgevolg best eventjes op het raam waarna een onthaalmedewerker de deur voor jou opent.

* Voor mindervalide mensen geldt een uitzondering. Zij kunnen vanaf 4 juni wel nog langs de achteringang (kant Tramstraat) het gemeentehuis bereiken.

Opgelet: nog tot en met 3 juni kan je door de werken het gemeentehuis enkel bereiken via de achteringang (Tramstraat).

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken met Burgerzaken?

Je neemt telefonisch of via mail contact op tijdens de openingsuren en stelt je vraag.
Gemeentehuis: onthaal via 014 26 31 11 of info@olen.be of Burgerzaken via 014 27 95 10 of burgerzaken@olen.be

Een medewerker probeert je vraag via mail of telefonisch te beantwoorden. Afhankelijk van je vraag kan een medewerker een afspraak vastleggen.
Tip: gebruik zoveel mogelijk het e-loket

Heel wat zaken kan je vandaag de dag al digitaal aanvragen, denk maar aan attesten (bijvoorbeeld een uittreksel uit het strafregister), akten (bijvoorbeeld een huwelijksakte) en adreswijzigingen. Gebruik hiervoor het e-loket op www.olen.be/eloketoverzicht of stuur een mailtje.

Gft-stickers en huisvuilzakken

Voor gft-stickers en huisvuilzakken kan je tijdelijk niet in het gemeentehuis terecht.