Davy Van Hemelen trekt de N-VA-lijst Vorselaar bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. De keuze voor deze 29-jarige leerkracht was eensgezind.


Davy heeft  meer dan 12 jaar een hechte relatie met het kasteeldorp en voor Davy is politiek een verhaal van kansen: “Als nieuwe politieke speler in Vorselaar, willen we met de N-VA in de eerste plaats een positief pleidooi voor verandering brengen.”

Drijvende kracht
“Ik stond enkele maanden geleden mee aan de wieg van N-VA Vorselaar en vorm sindsdien één van de drijvende krachten. Toen men de vraag stelde of ik de lijst wou trekken, heb ik geen seconde getwijfeld.”, zegt Davy.

Davy krijgt hierbij de volle steun van zijn collega en huidig N-VA gemeenteraadslid Jos Bakelants, die als mandataris de nodige politieke ervaring aanbrengt: “We zijn blij dat Davy onze lijst wil trekken. Zijn enthousiasme motiveert de ploeg om op 14 oktober samen een goed resultaat neer te zetten. Davy is het boegbeeld van onze partij en zal zeker zijn mannetje kunnen staan tegenover de huidige meerderheid van ActieV en CD&V.”

Gemotiveerde ploeg
“We zijn er in geslaagd om een lijst samen te stellen, waarin alle lagen van de bevolking zijn vertegenwoordigd. Het duurde niet lang of jongeren, zelfstandigen, arbeiders, gepensioneerden enz. voegden zich bij het bestuur van onze nieuwe partij. Ik denk dat we een gezonde mix hebben van jong en oud, maar van vooral zeer enthousiaste mannen en vrouwen.

Een gemotiveerde ploeg die ik dan ook graag naar een nieuw politiek avontuur wil trekken. We zijn een jonge partij, maar bruisen van de energie en de wil om in Vorselaar verandering te brengen.", aldus de kersverse lijsttrekker.

De kracht van verandering
“N-VA wordt in Vorselaar de enige stem voor verandering. Het huidig bestuur heeft te veel steken laten vallen en te weinig geluisterd naar wat onze burgers echt willen. Onze partij wil duidelijker communiceren met de gewone man in de straat en de problemen op gebied van wegenwerken, kinderopvang, parkeerbeleid, enz. aanpakken.”, zegt de nieuwe lijsttrekker Davy Van Hemelen.