Gemengd zangkoor De Gagel bloeit als nooit tevoren.  Het zangteam onder de kundige leiding van protaganist en dirigent Michel Van Kerkhoven borrelt over van activiteiten.   

Michel Van Kerkhoven wil je graag tippen voor je agenda : 'Op dinsdag 1 november Allerheiligen organiseren we in zaal Nieuwland, Nederrij onze traditionele De Gagel-eetdag. De keuken is open van 11.30u tot 18u. Dit jaar wordt er soep met balletjes, frit met stoofvlees, en verschillende soorten pannenkoeken geserveerd tegen een democratisch prijske. Afronden kan je met vlaai en koffie en een mooie prijs uit  onze tombola "altijd prijs". Iedereen is hartelijk welkom.'

CONCERTMIS "DEUTSCHE MESSE" van Franz Schubert

'Op zondag 27 november pakt De Gagel uit met zijn jaarlijkse "concertmis" onder begeleiding van het vermaarde ensemble "NOIQUATRO". Met cello, viool, piano en dwarsfluit vangt Noiquatro aan om 10.30 uur, waarna De Gagel onder hun begeleiding zijn beste vierstemmig beentje voorzet voor de uitvoering van Schubert's mooiste concertmis.

Ingang langs de grote poort in de Nonnenstraat Herentals, die voor de toehoorders zal geopend zijn vanaf 10u. Parking is er schuin tegenover de ingangspoort.  Iedereen is er van harte welkom, de toegang is gratis,' besluit een enthousiaste Michel Van Kerkhoven.

Foto's : de wekelijkse oefensessie van De Gagel in de Wijngaard / Guy Verellen.