Zondagnamiddag 17 juni vindt het zomerfeest van MPI Oosterlo en Scholen MPI Oosterlo plaats. Traditiegetrouw wordt er gezorgd voor een dag vol plezier en vertier voor de ganse dorpsgemeenschap.

Uiteraard zijn de klassiekers weer van de partij: een heerlijke barbecue, de frituur voor de kleine honger, gezellig keuvelen op het terras van de Sangria-bar of in de grote tent, een prachtige tentoonstelling van BuSO Oosterlo, leuke spelletjes van BKLO en BuSO Oosterlo, een gezellige bar in Ateljee Hagelbos en een optreden van Harmonie De Eendracht.

Dit jaar zijn er echter ook heel wat nieuwe elementen. Zo zijn er verschillende optredens. Geniet mee van het prachtige gezang van het inclusief koor Gelijkgestemd.

Zing mee met bekende liedjes uit het Vlaamse hitarchief met De Nootoplossing en swing mee met de coverband Shy Guys. Verder kan je ook kijken naar de G-dansers en misschien zelf wel even een danspasje plaatsen. Iedereen is van harte welkom, Eindhoutseweg 25 – 2440 Oosterlo-Geel.

Voor de barbecue moet vooraf ingeschreven worden. Het inschrijvingsformulier voor de barbecue en het programma van de optredens vind je op de website www.mpi-oosterlo.be onder activiteiten – zomerfeest.