U bent hier

Geniet van het spektakel tijdens TREZART

Internationaal | Kempen regio | Mol
07.07.2015 - 00.26u
Door: Herman Gezelle

Trezart – internationaal straatkunstenfestival – is een jaarlijks familiefestival dat op 12 en 13 september 2015 plaatsvindt op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol. Trezart combineert circus, straattheater, humor en acrobatie met moderne dans en beeldende kunst.

Tijdens deze 27ste editie van het festival, wordt sterk ingezet op sfeer en gezelligheid, met extra aandacht voor de jongste bezoekers. Trezart mikt op een totaalbeleving en zet vooral in op algemeen spektakel met een grote diversiteit in het programma. De prachtige locatie die het Zilvermeer biedt, wordt ten volle benut!

Trezart wist speciaal voor de kinderen Jahon - huisgoochelaar van VTM Kzoom – te strikken. Jahon presenteert jullie met trots een grootmeester uit de wereld der magie: de grote Antonio! Antonio is wereldrecordhouder "vrouwen doormidden zagen" en tovert maar liefst 375 konijnen uit zijn hoed. Tijdens Trezart vertoont hij bovendien de moeilijkste kaarttruc ter wereld in zijn eigen kleine, gezellige circus!

Een andere fascinerende artiest op het programma is de jonge Japanse Naoto, die jong en oud verbaast met zijn JoJo kunsten. Naoto weet het publiek voor zich te winnen door zijn sympathieke en enthousiaste spel in een vliegensvlugge show.

Met één of twee JoJo's tegelijk toont hij een perfecte choreografie, die zó snel en buitengewoon is, dat je zijn show eigenlijk minstens twee keer zou moeten zien. Eén ding is zeker: zijn timing is pure perfectie, altijd binnen een fractie van een seconde nauwkeurig, aanschouw dit spektakel!

Eerder werd al aangekondigd dat na een spetterend vuurwerk MoodCollector (B) de eerste festivaldag mag afsluiten met zonnige beats. Dat belooft een bruisend feestje te worden!

Andere artiesten die het programma kleur geven zijn o.a. 15feet6 (B), CheeeseCakeCie (F), Les Cliquets (B), Tall Tale Acrobatics (NL) en Dado (CA). Volg Trezart via sociale media en hun website om meer over deze artiesten te weten te komen!

PikzPalace (B) is dit jaar in residentie bij Trezart en brengt opnieuw begeesterd en origineel straattheater. Bij de dames van De Fotobus (NL) kan je dit jaar in hun caravan duiken om een prachtig plaatje te verzilveren als aandenken aan dit fijne festival.

Grote acrobatie-acts op het strand, clownerie in de speeltuin en kleinere, intieme voorstellingen in de bossen, maken het aanbod voor iedereen interessant. Met een aangepast programma, workshops en randanimatie, komen zeker ook de jongste festivalbezoekers ogen en oren te kort!

Een gezellig dagje uit met vrienden, met het hele gezin of een cultuuruitstap met gelijkgezinden; het kan allemaal op Trezart!
TREZART
12 & 13 september
Zilvermeer, Mol
Meer info: www.trezart.be
Meer nieuws

Dansen in het maanlicht voor Make-A-Wish La Luna Deluxe op Heistse berg

Dansen in het maanlicht voor Make-A-Wish La Luna Deluxe op Heistse berg
Heist op den Berg | Kempen regio | Neteland 25.05.2022 - 01.39u

Silver Story Festival brengt muziek, theater en foodies naar Zilvermeer

Kempen regio | Mol | Nationaal 24.05.2022 - 17.08u

Hinder voor bus en tram door staking openbare sector op 31/5

 Hinder voor bus en tram door staking openbare sector op 31/5
Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 24.05.2022 - 16.51u

Opening Week van de Bij in Kessel op zondag 29 mei

Opening Week van de Bij in Kessel op zondag 29 mei
EU | Kempen regio | Nationaal | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 24.05.2022 - 16.49u

HIK CVO Geel met info-moment : niet te missen

HIK CVO Geel met info-moment : niet te missen
Geel | Kempen regio 24.05.2022 - 16.11u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto