U bent hier

Gerrit Van Nueten SKS Herentals : 'Alles zo veilig mogelijk maken'

Herentals | Neteland
25.07.2020 - 18.00u
Door: Herman Gezelle

Epidemioloog Pierre Van Damme (UA) wil dat de trainingen van het provinciaal voetbal meteen worden stilgelegd : 'Leg trainingen in lagere afdelingen meteen stil. We moeten het aantal menselijke contacten beperken. Overal. En dus ook in de sport.

In aanloop naar de competitiestart in de lagere afdelingen begin september zitten de amateurclubs uit de provinciale voetbalreeksen met de handen in het haar.  Hoe reageert het bestuur van SKS Herentals (4e prov.)?

Gerrit Van Nueten, voorzitter SKS Herentals : 'Alles zo veilig mogelijk maken'

Gerrit Van Nueten, voorzitter SKS Herentals is ook bezorgd : 'We zijn intern volop aan het evalueren vanaf het horeca-gedeelte tot de kleedkamers om alles zo veilig mogelijk te maken.

Maandagavond zitten we hier met verschillende mensen over samen om alle punten nog eens te overlopen en aanpassingen door te voeren indien nodig.
Het is wel duidelijk dat iedereen die in de kantine beweegt een mondmasker op moet zetten.

Maandag na de nationale Veiligheidsraad zal er veel duidelijk worden naar sportclubs toe. Het zijn moeilijke tijden voor iedereen.  We hopen dat iedereen gezond blijft', besluit Gerrit Van NuetenFoto : SKS Herentals, de aanwinsten seizoen 2020-2021 / Nnieuws/ Guy Verellen.

imageMeer nieuws

Maatwerkbedrijf TWERK innoveert in coronatijden

Herentals | Kempen regio 24.10.2020 - 12.39u reading time6min

Dat de Coronacrisis heel wat ondernemingen voor bijzondere uitdagingen stelt, is zeer bekend. Dit is dan ook niet anders voor VZW TWERK. TWERK is een maatwerkbedrijf voor mensen met een autismespectrumstoornis (ASS) in Herentals.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto