U bent hier

Gert Van Cauwenbergh is JCI Antwerpse Jonge Ondernemer ‘20-’21

Neteland | Provincie Antwerpen | Vlaanderen
18.04.2021 - 09.42u
Door: Mark Jaspers

JCI District Antwerpen heeft in een flitsende show de winnaar van de award JCI  Antwerpse Jonge Ondernemer van het jaar bekend gemaakt.

'Gert Van Cauwenbergh van Fingo zal onze provincie vertegenwoordigen in de Vlaamse finale op 20 mei 2021.

De strijd werd gestreden door 4 laureaten, nl. Eline De Munck (Odette Lunettes), Gert Van Cauwenbergh (Fingo), Dieter Vander Velpen (Dieter Vander Velpen Architects) en Maarten Van Gool (Fosbury and Sons) in een wervelende online show onder leiding van Joris Brys.

Publieksprijs

Dit jaar introduceerden we de publieksprijs. Zo creëren we een betrokkenheid die we anders alleen via een liveshow zouden kunnen geven. De race voor de stem van het publiek werd nipt gewonnen door Gert Van Cauwenbergh (Fingo).'

Winnaar

Gert Van Cauwenbergh volgt Bart Van Acker (QbD) op als Antwerpse Jonge Ondernemer. Hij is de stuwende kracht achter familiebedrijf Fingo, een toonaangevende producent van zowel gewapende als voorgespannen betonweefsels.

Ook in deze speciale tijden gaat het goed met Fingo en is het orderboek goed gevuld. Er is in de voorbije maanden met een extra frisse blik naar hun rekrutering gekeken en zo werden diverse knelpuntberoepen ingevuld. Een creatieve manier om naar profielen te kijken, met het oog op een lange termijn samenwerking binnen het bedrijf werd hierbij gehanteerd.

JCI Vlaanderen is de regionale vereniging van lokale JCI-afdelingen binnen het grotere geheel van Junior Chamber International. Binnen de provincie Antwerpen hebben we een afdeling in Antwerpen, Lier en Mechelen.

700 geëngageerde leden zetten zich elk jaar opnieuw in om dat jaar zichzelf, hun omgeving en hun business te verbeteren door leiderschap te tonen in het organiseren van ondernemende netwerkevents, interessante vormingen en uitdagende projecten.

Ben jij zo iemand? Neem zeker een kijkje op https://jci.vlaanderen.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto