U bent hier

Geseinde verdachte opgepakt op Zaventem voor 10 inbraken o.a. in Neteland

Kempen regio | Neteland
16.01.2018 - 18.49u
Door: Herman Gezelle

Een man die verdacht wordt van minstens 10 inbraken in de Kempen en het Antwerpse, is eind vorige week opgepakt op de luchthaven van Zaventem. De man stond geseind.

De 45-jarige Serviër verscheen dinsdag voor de raadkamer in Turnhout. Zijn aanhouding werd meteen met een maand verlengd.

De man zou zich in 2016 hebben schuldig gemaakt aan minstens 10 woninginbraken. Drie feiten pleegde hij in de politiezone Neteland. Hij sloeg ook twee keer toe in de zone Balen-Dessel-Mol. In het Antwerpse komt hij in aanmerking voor vijf criminele feiten.

De man wordt verdacht van zware diefstallen, poging zware diefstal meermaals en bendevorming. Hij stond al een tijdje geseind. Toen hij eind vorige week het vliegtuig wou nemen, werd hij in de boeien geslagen. Hij werd zaterdag aangehouden door de onderzoeksrechter. (belga)

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto