Thomas More zette donderdagnamiddag in de Kempen het academiejaar feestelijk in met een groot openingsfestival. Een massa studenten van de campussen Geel, Lier, Turnhout en Vorselaar zakten af naar het festivalterrein op de Geelse campus om de 6e editie van het Studentenevent te vieren. STIP, de dienst studentenvoorzieningen organiseerde samen met de studentenverenigingen en de studentenraad het evenement vol muziek en animatie.

De campussen van Thomas More herbergen heel wat studenten met uiteenlopende muziekstijlen. Daarom mochten studenten naar eigen smaak een verlanglijstje samenstellen en werd er gestemd op de favoriete groepen. De organisatie kon heel wat grote namen strikken: Double-U (een van onze eigen studenten) invites beatboxer BBG, Diablo Blvd (de groep van Alex Agnew), DJ Ruben, SquarElectric en Ran-D. Host van het event is MC Pyro.

Het Studentenevent verwelkomde niet enkel de Geelse studenten. Pendeldiensten brachten studenten van de campussen uit Lier, Turnhout en Vorselaar veilig naar het evenement en weer terug.  Straks meer Foto's K. Verschueren / Nnieuws.