De Herentalse Badmintonclub organiseerde zondagnamiddag in 't Hof haar 7e geslaagde familiequiz. Er waren 22 ploegen ingeschreven. 

De quizmaster van dienst Peter Van Grieken had een dijk van een quiz in elkaar gebokst.  Vragen over o.a. aardrijkskunde, politiek, wetenschappen, film, reclame, sport, muziek, foto's,  kwamen aan bod. Eddy Pandelaers leverde, zoals elk jaar, prachtig werk als secretaris,  maar ook alle medewerkers verdienen een dikke pluim.

Na ronde 10 werd "The Ideal clash", die ook in 2014 won, als winnaar uitgeroepen met een score van 91,40%.  De fiere voorzitter, Frans Wuyts poseerde heel graag met het winnende team. De laatste ploeg in het klassement behaalde een score van 45,16%.

Tussendoor werd er ook nog een tombola gehouden met 15 mooie prijzen en als hoofdprijs een Ice Watch-horloge geschonken door juwelier Gijsemberg.

Voorzitter Frans Wuyts : 'Het bestuur wil alle medewerkers en deelnemers aan deze familiequiz enorm bedanken voor de steun. Hopelijk komen jullie volgend jaar allemaal terug.  Dank zij deze quiz zorgt de Herentalse Badmintonclub ervoor dat het jaarlijkse lidgeld niet te hoog oploopt.'

Verslag & foto's : Johan Temmerman / NNieuws.