Op donderdag 17 oktober ben je welkom op een gratis gespreksavond over de gezondheidszorg in onze zustergemeente Kara Kara in Niger. Deze vindt plaats om 20.30 uur in de feestzaal van het Sint-Jan Berchmanscollege, Jakob Smitslaan 36. Gastsprekers zijn Dirk Draulans, Tessa Vermeiren en dokter Babadi.

Van 14 tot 23 oktober is een delegatie uit onze zustergemeente Niger te gast in onze gemeente. Een mooie gelegenheid om in samenwerking met de Huisartsenkring, het erica algemeen ziekenhuis Mol, het Kara Kara comité en de dienst ontwikkelingssamenwerking, een gesprekavond te organiseren.

Programma

Naast een voorstelling en een stand van zaken van het gezondheidsprogramma, vertelt dokter Babadi uit Kara Kara zijn persoonlijk verhaal. Dirk Draulans zal vanuit zijn ervaringen in Afrika en zijn kennis als bioloog het verhaal in een breder kader plaatsen. Tessa Vermeiren, voormalig redacteur van Knack, praat het geheel aan elkaar.

We sluiten de avond af bij een drankje en een Afrikaans hapje, terwijl je gezellig kan napraten en kennismaken met onze gasten. Verder vind je er nog meer informatie over de projecten en programma’s in Kara Kara.